dilluns, 7 de març del 2011

Un diumenge diferent Gracies a la Lidia

Diumenge 06/03/2011
Malgrat haver passat una nit moguda de dolor me llevo amb ganes de fer coses i de anar a fer un cafè a la Torratcha , de passo portaré  els partes de la baixa al diari El Punt que dit sigui amb la meva baixa la empresa  se esta comportant molt be .
Després de llevarem i fer uns quants cafetons aconsegueixo com molts de dies que el meu cos i la meva ment es posi en marxa .
Quan i quan difícil que es aquesta es per mi la part mes difícil de recuperar del ICTUS  dons fins que no ha passat mes de una hora de averem llevat el meu cervell continua dormin , el processador del disc dur deu ser un INTEL dels vells amb molt poca memòria RAM  .
Fa un dia fantàstic i malgrat el dolor de les meves cames aconsegueixo gaudir de la passejada fins al Punt i la llibreria Carlemany on compro els diaris i a la Torratcha on esperaré la arribada de la bona amiga la Lidia Penelo que be de Barna per venir a veurem i compartir el dia amb mi
La Lola esta de guardià al Güell jo quan me llevat he preparat el sofregit per fer el arrosico del dinar i ara ja ho tinc tot a punt per tan puc gaudir del dia .
Puntual com si ves arribat amb un tren Suís en comtes de la Renfe  arriba la Lidia  cafetó i capa casa a fer el vermut .
Vermut , dinar i llarga llarguíssima xerrada sobre el passat i el present el futur incert tan per ella com per mi  , per mi per motius obis de salut  , per ella tal com esta el mon del periodisme com a mínim complicat .
Fins quan durarà la seva actual feina QUI LO SA !!  pro com que es una noia amb molta empenta segur que troba una bona sortida .
Ens pasem la tarda escoltant musica , buscant musica, al You Tube, llegint els meus blogs i fen plans de futur conjunts , escriure un llibre sobre els refugiats Bosnis de Girona , preparar la meva expo del proper any a Sarajevo  un reportatge que tenim pendent a Galicia  i axis un i mil projectes suposant que com va dir una vegada la bona amiga  Anna Estartus la “ meva mala salut de ferro “ ho permeti .
Surt a la conversa la meva ferma decisió de no voler patir gota si el dolor de les cames sem fa insuportable ( no te res a veure amb el ICTUS ) pateixo una neuropatia degenerativa a les cames de fa mes de un any ino sabem on me portarà el que si se es que el únic remei son fàrmacs que al mateix temps que eliminant el dolor anul·len la personalitat i per aquí no i vull passar abans recorreré  al suïcidi !!!
NO vull ser melodramàtic pro vull saber qui soc que faig i quines decisions prenc
Es hora de que la Lidia marxi malgrat el to greu de la conversa de ultima hora ha estat un dia fantàstic .
Gracies Lidia gracies amiga mas fet passar un dia diferent ha estat un bon diumenge .