dilluns, 28 de març del 2011

LA RECOMENACIO DEL DIA

UNA BONA PEL-LICULA

Una bona recomanació per passar una estona i aprendre mes sobre el tema jo crec que val la pena .
Ja sabem que no es una pel·lícula dolça i tendra pro si una pel·lícula que ensenya la dura i trista realitat de un ICTUS dur i salvatge
VAL la PENA ¡!!!
Miquel 





diumenge, 27 de març del 2011

DECISIONS DIFÍCILS I COMPLICADES


Dilluns 21/03/2011
DECISIONS DIFÍCILS I COMPLICADES
 Ha estat una setmana difícil i complicada, casi cada dia visita al metge se’m fa difícil cada dia haver de pensar en una malaltia diferent del meu cos.
Dilluns Unitat del dolor, dimarts mati colonoscòpia . dimecres advocada laboral pel tema de la invalidesa, dijous mati cap de recursos humans del diari per plantejar la meva Invalidesa . Per part d’en Miquel Fuentes cap problema estan disposats a ajudar-me en tot el que puguin.
També he hagut de prendre una decisió difícil a nivell professional: he pres la decisió de demanar els papers per demanar la Invalidesa,  el que vol dir assumir que difícilment podré tornar a treballar,  el que és segur és que la meva carrera com a fotoperiodisme s’ha acabat, al menys tal com la he desenvolupat fins ara.
De ben segur que intentaré trobar una sortida fotogràfica que em permeti sobreviure monetàriament i mentalment a tot aquest desgavell d’aquets moments.
No ha estat una decisió fàcil,  possiblement una de les decisions  més difícils de la meva vida  haver de decidir que passes de ser una persona activa a ser un minusvàlid;  és tant com acceptar que d’aquí endavant dependré en gran mesura dels demés per una gran quantitat de coses .
Si ja sé que molts em direu que encara em queda molt per recuperar  i  és CLAR que ho penso fer però jo sé i vosaltres sabeu que el Miquel de sempre al 100 % no el tornaré a ser mai  i per tant ja i som .
Possiblement podré tornar a treballar algunes hores, és clar que si,  però quan em digueu allò del “pare del meu amic li va passar el mateix i ha quedat de puta mare”  jo dic sempre el mateix:  “li heu preguntat a la persona afectada si  ELLA  creu que esta de puta Mare ?”
De veritat que sé que voleu el millor per mi però de veritat creieu que tornaré a les selves de Libèria , o  creieu que podré tornar a fer Auto Stop per las carreteres de Nicaragua , podré a tornar a córrer darrera les tropes revolucionaries dels Tàmils a Sri-Lanka? La resposta és NO!!
Però no cal anar tant lluny podré enfilar-me damunt d’una bastida per fer la foto bona d’una manifestació?  No!! .  Podré enfilar-me a la balconada del ajuntament de Girona per fer el Castellers de les Fires?  No!! ,   podré anar  a seguir en Jordi Pujol per las serralades de Nuria fins el costat Francès NO !!!!
Per tant quan pugui tornar a la vida laboral Tot  absolutament Tot tindrà que ser diferent axo si per gota que pugui serà a traves de la fotografia